FACILITETER

HALLEN

Der er stående og siddende tribunepladser på den ene af de to langsider. Den anden langside er, ved kampe og stævner, forbeholdt tidtager, officials samt spillere. Der er, i cafeteriaet, et stort vinduesparti med stå- og siddepladsermed udsyn over banearealet. 

Selve banearealet består af en 20×40 meter håndbold-/fodboldbane med mulighed for opsætning af bander samt forsænket overligger. Der er opstreget bl.a 5 badmintonbaner, 2 basketballbaner, to volleyballbaner og 1 tennisbane. 

OMKLÆDNING

Asaahallen har 2×2 omklædningsrum med tilhørende træner/dommerrum, der kan facilitere ca. 20 personer.

Hvert omklædningsrum har bruserum med 5 brusere og separat toilet/håndvask. Der er adgang til omklædningsrum direkte fra udendørs boldbane samt inde fra hallen. 

CAFETERIA

I hallens cafeteria er der altid frisk kaffe på kanden. Der kan derudover nydes kolde drikke, let mad og forskellige snacks i hallens åbningstid. 

Det 50 kvm store cafeteria har siddeplads til ca. 45 personer, som gennem det store glasparti, kan følge med i aktiviteterne på banearealet. I forbindelse med udlejning er der service til 40+ personer i cafeteriaets køkken. 

I Asaa hallen finder du også Møllehuset’s mad og selskabslokaler. Så orker I ikke selv at stå for maden, så står Anders & Morten klar til at hjælpe jer i mål. Kontakt Møllehuset her

ASAA HALLEN

Møllehusvej 7, 9340 Asaa
Tlf.: +45 40765111
Mail: asaahallen@mail.dk 
Mobilepay: 73414
CVR: 76735212

ÅBNINGSTIDER:

Åben alle hverdage fra 9-16
– og ellers ved aktivitet eller aftale

NYTTIGE LINKS:

Copyright © 2022 Asaa Hallen  |  Hallens Vedtægter